home img 02

Vi gjør deg synlig i søkemotorer

Vårt mål er og få din bedrift synlig på nett. Alle våre nettsider leveres SEO optimaliserte slik at du får flest treff.

Når du er synlig på søkemotorer som Google er du mer tilgjengelig for potensielle nye kunder som søker etter samme produkter å tjenester som du tilbyr, og som kanskje ikke kjenner til din eksistens fra før. Det er ved å kjenne og forstå dine potensielle kunders behov og søkeadferd på søkemotorer som google,yahoo og bing at du kan tiltrekke deg nye kunder via den digitale verden.

Investering i SEO kan ha en eksepsjonell avkastning i forhold til andre typer markedsføring og promoterings tjenester

søkemotoroptimalisering seo

Søkemotoroptimalisering

Søkemotoroptimalisering er en svært omfattende og komplisert prosess. Ved hjelp av våre erfarne SEO konsulenter i Xpea Media er vi med på å utvikle en profesjonell og systematisk strategi for å påvirke synligheten til ditt nettsted i en søkemotors ubetalte resultater, ofte referert til som «naturlige», «organiske» eller «opptjente» søk.

Når en nettside er rangert høyest i søkeresultatlisten, resulterer dette til flere besøkende til ditt nettsted, økt salg, nye leads og kunder.

Viste du at rundt 75% av alle som søker etter varer,produkter eller tjenester søker etter varen via telefon og velger og klikke seg inn på kun top 5 lenker?

Analysere nettstedet ditt

Vi analyserer først et nettsted, etterfulgt av en trinnvis plan for å få nettsiden til å kommunisere søkeord mer effektivt med søkemotorer. Vårt ultimate mål er å få kundene våre til å generere flere besøkende og høyere konvertering av salg og leads. og ikke minst rangere din nettside blandt top 10.
seo xpeamedia.no
on page off page seo

On-Page & Off-Page Optimization

Målet med on og off-page optimalisering er å generere et tema som er i samsvar med målrettede søkeord. Søkemotoren er en robot, ikke et menneske … og derfor må du følge vår beviste prosess for å utdanne roboten slik at den bringer nettstedet ditt opp når potensielle kunder søker etter bestemte forretningsmessige søkeord.

Forandring i algoritmer

VI HOLDER DEG OPPDATERT

Konstante endringer i søkemotor algoritmer påvirker rangering av nettsider dynamisk. Våre SEO eksperter utnytter de nyeste oppdateringene og utvikler strategier som forsikrer at våre klienter fortsetter og være kongen på haugen i søkemotorene.

Eksklusiv internett markedsføring kan øke rangeringen til ditt nettsted , noe som fører til at din nettside havner på top lister besøkt av målrettede kunder.

fornadring i algorytmer seo
målrettet seo

Målrettet trafikk

SEO KAN FØRE TIL BEMERKELSESVERDIG INNTEKT FOR DIN VIRKSOMHET

Som et av Norges mest motiverte SEO selskap, er vårt SEO team klar til å hjelpe deg og utvikle markedsførings strategi designet for å ta deg et steg nærmere dine største konkurrenter ved å konsekvent øke konverteringen og salg. Vi holder fokus på et mål – å øke trafikken til nettstedet.

Som et ansvarsbevisst SEO selskap, er vi svært skeptisk og ekstremt imot «quick fix» løsninger og «uetiske løsninger» som forbedrer nettstedets synlighet. Uetiske løsninger fører til at ditt nettsted blir overflod av bots og spam.

Våre SEO eksperter har mer en 15års erfaring og driver SEO på en etisk og samvittighetsfull måte.Vi hjelper deg og skaper de beste resultatene for organisk SEO.

Vår prosess

Før du starter et søkemotoroptimalisering (SEO) -prosjekt, er det viktig å forstå prosessen involvert i en effektiv SEO-kampanje. Xpea Media henvender seg til kunder som trenger en intensiv, full service tilnærming til søkemotormarkedsføring. Uansett hva, er vi i stand til å utvikle en vellykket SEO-kampanje som garantert tar ditt nettsted til nye høyder.
SØKEORD RESEARCH
Søkeordet forteller deg hvor ofte et søkeord vises i en tekst i forhold til totalt antall ord det inneholder
ON-SITE SEO
Onpage optimalisering refererer til alle tiltak som kan tas direkte på nettsiden for å forbedre sin posisjon
LENKEBYGGING
Lenkebygging har til formål å øke antallet og kvaliteten på innkommende linker til en nettside
OFF-SITE SEO
For å utføre Off-site seo benytter vi oss av avansert verktøy, og utforming av en profesjonell strategi for å rangere din nettside øverst i søkeresultatet på søkemotorer.
RAPPORT & ANALYSE
Vår SEO rapport består av flere faktorer som søkeord,backlinks,google rangering og mye mer.

Ofte stilte spørsmål

Søkemotoroptimalisering er en svært omfattende og komplisert prosess. Ved hjelp av våre erfarne SEO konsulenter i Xpea Media er vi med på å utvikle en profesjonell og systematisk strategi for å påvirke synligheten til ditt nettsted i en søkemotors ubetalte resultater, ofte referert til som «naturlige», «organiske» eller «opptjente» søk. Når en nettside er rangert høyest i søkeresultatlisten, resulterer dette til flere besøkende til ditt nettsted, økt salg, nye leads og kunder. Viste du at rundt 75% av alle som søker etter varer,produkter eller tjenester søker etter varen via telefon og velger og klikke seg inn på kun top 5 lenker?Vi analyserer først et nettsted, etterfulgt av en trinnvis plan for å få nettsiden til å kommunisere søkeord mer effektivt med søkemotorer. Vårt ultimate mål er å få kundene våre til å generere flere besøkende og høyere konvertering av salg og leads. og ikke minst rangere din nettside blandt top 10.On-Page & Off-Page Optimization Målet med on og offpage optimalisering er å generere et tema som er i samsvar med målrettede søkeord. Søkemotoren er en robot, ikke et menneske … og derfor må du følge vår beviste prosess for å utdanne roboten slik at den bringer nettstedet ditt opp når potensielle kunder søker etter bestemte forretningsmessige søkeord.

Nye nettsteder tar lengre tid enn gamle nettsteder som allerede vises i toppresultater. Når kampanjen starter, vil vi gi deg en forventet tidslinje basert på teknisk nettstedanmeldelse og søkeord analyse. Vanligvis kan nye nettsider som ikke har eksistert mer en 0-6måneder bruke ca 6-12 måneder å øke rangeringen, mens etablerte nettsteder kan ta 5-8 måneder for å vise forbedringer. Vi utfører alltid whitehat SEO iht. til Google sine retningslinjer. Vi driver kun med 100% whitehat SEO.

Vi har et prosjektstyringssystem der kampanjene dine er konfigurert, komplett med individuelle oppgaver og milepæler. Vi sender deg rapport ukentlig for å vise hva vi faktisk gjør. Kontoadministratoren vil være i kontakt med deg via e-post, chat eller telefon ved eventuelle spørsmål vedrørende ditt prosjekt.

Xpea Media har faglærte SEO experter. Vi gir deg en kontoadministrator som vil være ansvarlig for å administrere SEO kampanjen din og sørge for at kampanjen er på rette spor til enhver tid. Kontoadministratoren vil være i kontakt med deg via e-post, chat eller telefon SEO er en lang prosess, og med vår kompetanse samt kraftige verktøy, hjelper vi deg og rangere på toppen i søkemotorer som Google.

Vi gjør regelmessige aktivitets oppdateringer, samt sender månedlige rangeringsrapporter for alle søkeordene vi jobber med. I tillegg gir vi også detaljert rapport om trafikk og nettstedbruk for å vise hvordan trafikkilden og konverteringene forbedres. Kontoadministratoren vil være i kontakt med deg via e-post, chat eller telefon ved eventuelle spørsmål vedrørende din kampanje.

Lokal markedsføring er en viktig aspekt av en vellykket og omfattende internett markedsføringsstrategi. For virksomheter med flere steder eller selskaper som søker flere lokale kunder vil en tradisjonell tilnærming til SEO ikke være nok.Markedsføring for et målrettet lokalt publikum krever sitt eget unike sett med strategier. Når det gjøres riktig, kan lokal søkemotoroptimalisering tillate bedrifter å forbedre sin merkevare, positivt engasjere seg i lokal samfunnet, øke kundelojaliteten og sikre høyere konverteringsfrekvenser.

Søkemotoroptimalisering er en svært omfattende og komplisert prosess. Ved hjelp av våre erfarne SEO konsulenter i Xpea Media er vi med på å utvikle en profesjonell og systematisk strategi for å påvirke synligheten til ditt nettsted i en søkemotors ubetalte resultater, ofte referert til som «naturlige», «organiske» eller «opptjente» søk.Google Adwords – Google Annonsering (PPC) står for pay-per-click, en modell for internettmarkedsføring der annonsører betaler et gebyr hver gang besøkende klikker på deres annonse. I hovedsak er det en måte å kjøpe besøkende til nettstedet ditt, i stedet for å forsøke å “tjene” disse besøkene organisk. Google Adwords – Søkemotorannonsering er en av de mest populære former for Betal-per-klikk annonsering (PPC(. Det tillater annonsører raskt å by på annonseplassering i en søkemotors sponsede koblinger når noen søker på et søkeord som er relatert til deres forretningstilbud. Når en nettside er rangert høyest i søkeresultatlisten, resulterer dette til flere besøkende til ditt nettsted, økt salg, nye leads og kunder. Viste du at rundt 75% av alle som søker etter varer,produkter eller tjenester søker etter varen via telefon og velger og klikke seg inn på kun top 5 lenker?

Secured by Xpea Media Security