home version two working process img.

Kostnadsfri SEO analyse

Få en helt kostnadsfritt og uforpliktende SEO analyse av ditt nettsted. Vi analyserer nettstedet ditt for å avdekke alle kritiske punkter som må forbedre for å øke din rangering på søkemotorer som Google, Yahoo og Bing. Når våre SEO konsulenter har analysert og avdekket dine behov, vil de innen 24timer sende deg en epost med et PDF Vedlegg generert fra våre SEO verktøy for å fremlegge alle kritiske punkter.

Analyser ditt nettsted helt kostnadsfritt og uforpliktende


  Online tilstedeværelse analyse

  Våre konsulenter hjelper deg å heve virksomheten din til neste nivå

  målrettet seo

  Online tilstedeværelse analyse lar oss se på hvordan virksomheten din gjør det på nett. Vi vil se på ditt nettsteds design, funksjonalitet og innhold. Vi vil også se på dine ideelle søkeord og hvordan dine konkurrentene opptrer i forhold til deg og din bransje for og oppnå sin posisjon på søkemotorer.

  Vi analyserer din tilstedeværelse på Internett i detalj, slik at du i siste instans vil kunne identifisere dine sterke og svake sider.

  Hvis du aldri har overvåket din tilstedeværelse på Internett for å se hvor godt markedsføringsaktivitetene dine virker, bør du gjøre det nå for å sette en grunnlinje for å måle forbedringen dine i løpet av de neste månedene. Når du øker synligheten din, kan det hende at store ting kan skje for din virksomhet.

  Viktig del av online markedsføringsstrategi

  Våre konsulenter hjelper deg å heve virksomheten din til neste nivå

  Enhver bedrift, stor eller liten, bør ha en planlagt online markedsføringsstrategi som en viktig del av deres online tilstedeværelse. Gjennom en aktiv online tilstedeværelse, vil du øke synligheten og bygge merkevarens rykte. Dette gjør at du kan nå ut til flere potensielle besøkende som leter etter dine produkter og tjenester.

  For å se nøyaktig hvor varemerket ditt står med sin tilstedeværelse på nettet i din bransje, tilbyr vi det vi kaller en Online Presence Analysis. Denne analysen vil hjelpe oss med å finne ut hvor godt virksomheten din er sett blant potensielle besøkende i forhold til dine store konkurrenter.

  slide 1 el1

  Hva inkluderer en online tilstedeværelsesanalyse?

  home img 02
  On-site og Off-site analyse
  Konkurranse sammenligning
  Innholdsrapportering
  Hvor du står når du søker søkeord relatert til din bransje
  Sosial Media-tilstedeværelse
  Merkevare siktbarhet blant søkemotorer
  Design og funksjonalitet på nettstedet ditt
  Konkurrent-analyse
  Ideer for å få mer kunder
  En gjennomgang av vår egen 30-punkts analyse
  Detaljert sammendrag av våre funn, anbefalinger og ressurser
  Gratis e-postoppfølging for å sikre resultater

  Analyser ditt nettsted helt kostnadsfritt og uforpliktende


   Secured by Xpea Media Security