Strømjakt

Kunden sier

Betaler du for mye for strøm? Får du den beste verdien per kWh sammenlignet med, si, dine naboer? Den enkleste måten å finne ut av det er å sammenligne strømprisene.
Vi i strømjakt jobber kontinuerlig for å finne de billigste og beste strømleverandørene slik at forbrukere kan sammenligne priser veldig lett og oversiktlig på et sted.
Vi gjør det enkelt for deg og finne riktig strømleverandør på vår nettside. Vi gir deg de beste strømleverandørene som gir deg mest mulig for pengene , dette kan føre til at du sparer flere hundrevis av kroner hvert år ved bytte av leverandør.

 

icon

Oppdraget

Strømjakt AS var ute etter en ny profesjonell nettside som tilpasser seg alle skjermstørrelser på alle digitale enheter som pc, mobil og nettbrett.

For Strømjakt AS var det veldig viktig å tilpasse nettsiden slik at det ble lett for besøkende å navigere seg og finne det de billigste strømprispakkene samt informasjon.

En viktig faktor var at det skulle være brukervennlig for Strømjakt AS å kunne utføre endringer selv i etterkant ettersom priser på strømpakkene endret seg.

icon

Løsningen

Den nye nettsiden til Strømjakt AS er basert på CMS-systemet WordPress.

icon

Drift & Vedlikehold

Nettsiden til Strømjakt AS driftes og vedlikeholdes av oss.

Del på sosiale medier
[social-share]
Prosjekt type
  • Bil - Bygg - Hjemmeside - Lakkering - Landbruk & Industri - Mat - Nettbutikk - Print & Demand - Renhold - Strøm -