Castle Auto Sales AS

Kunden sier

Vi tilbyr høykvalitets kjøretøy til utrolige priser og skaper en hyggelig kjøpsopplevelse
Castle Auto Sales AS er en bilforhandler som består av fagfolk innenfor bilfaget. Selskapets leder har fagbrevet i bilmekanikk og har 6års erfaringen fra det kjente merkeverkstedet Bertel O Steen som bilmekaniker.Castle Auto Sales AS har en visjon om å gjøre privatmarkedets bil hverdag mye enklere og problemfritt. Alle biler som blir solgt via oss følger med garanti. Vi er et selskap som er opptatt av å bygge gode relasjoner. Kunder som handler hos oss, skal ha sikker og trygg opplevelse.
Vi vil til enhver tid yte den beste servicen, vi er fleksible og tilgjengelig til enhver tid.
Castle Auto Sales AS er et selskap du kan kontakt når du vil for spørsmål om våre produkter & tjenester. Vi synes det er gøy med bil-prat og ikke minste veilede privatmarkedet til å ta riktig avgjørelse når det kommer til bilkjøp.
Selskapet har utformet gode finansordninger så vi strekker oss ganske langt for våre kunder.
Vi er en bilforhandler som klargjør biler før den blir overlevert til kunden, vi har gode samarbeidspartnere som er spesialisert på akkurat dette.
Vi driver også oppkjøp og innbytte av biler.
Castle Auto Sales AS er opptatt god kundeopplevelse, ta gjerne kontakt med oss i dag for en hyggelig bil prat.
icon

Oppdraget

Castle Auto Sales AS var ute etter en ny profesjonell nettside som tilpasser seg alle skjermstørrelser på alle digitale enheter som pc, mobil og nettbrett.

For Castle Auto Sales AS var det veldig viktig å tilpasse nettsiden slik at det ble lett for besøkende å navigere seg og finne informasjonen besøkende er ute etter.

Castle Auto Sales AS sin viktigste oppgave var å få frem budskapet på en oversiktlig og profesjonell måte som mulig. Kunden ønsket implementering av billink.no sitt annonseverktøy for å vise sine bil annonsert på billink.no direkte på sin egen nettside.
Vi har også implementert GDPR funksjoner for selskapet iht den nye lovpålagte personvernloven som trådde i kraft i mai 2018.

icon

Løsningen

Den nye nettsiden til Castle Auto Sales AS er basert på CMS-systemet WordPress.

icon

Drift & Vedlikehold

Nettsiden til Castle Auto Sales AS driftes og vedlikeholdes av oss.

Del på sosiale medier
[social-share]

 

Prosjekt type
  • Bil - Bygg - Hjemmeside - Lakkering - Landbruk & Industri - Mat - Nettbutikk - Print & Demand - Renhold - Strøm -