Din totale IT-leverandør fra a-å

Xpea Media ble grunnlagt i 2020 og har med en gjennomtenkt markedsførings strategi videre tatt markedet med storm. Selskapet har helt siden hatt en enorm vekst, og vår visjon er og bli størst i Norge innen digitale markedsførings tjenester.

Vi vil oppleves som best i bransjen på web utvikling, SEO og kundeservice. Vi arbeider for at bekymringer ikke skal stå i veien for våre kunders hverdag.

Vår lidenskap for å gi best-in-class service har gjort oss til topp digitalmarkedsføring ressurs.

Vi dyrker langsiktig og effektive partnerskap med våre klienter for å sikre at våre kunder alltid er fornøyde og at de alltid kan berømme vårt engasjement, profesjonalitet og mangfoldig faglig ekspertise.

Vi setter høy standard på våre tjenester, og vi har alltid kunden som hoved fokus. Er ikke du fornøyd, er ikke vi fornøyd.

For oss er det viktig at våre kunder får et produkt de kan være stolte av. Vi hjelper bedrifter å skape og gjennomføre digitale markedsførings strategier som vil hjelpe din virksomhet og bli synlig på nett. Hvis du er klar til å ta markedsføring for din bedrift til neste nivå, har du kommet til rett sted.

priser på nettsider , nettbutikk , drift og vedlikehold | xpeamedia.no

Daglig leder | Xpea Media
+47 940 96 884
rinor@xpeamedia.no

Eier & Grunnleggeren

Rinor Lipjani er eier og daglig leder i Xpea Media. Han har over 15 års erfaring innen IT. Rinor har de siste 6årene spesialisert seg i web utvikling, rådgivning, digital markedsføring samt bedriftsøkonomisk analyse.

Årene som gründer ga han en spesiell tilnærming til verdiskapningen som skjer i en bedrift. Hans mål er å bistå med effektivisering av virksomheter ved hjelp av digitale verktøy samt styringssystemer som hever virksomheter til neste nivå.

Hvorfor startet du opp Xpea Media?
Jeg brenner for at bedrifter skal lykkes på nett. Bedrifter i dag ser ikke verdien i innvestering av digitale løsninger. Mange bedrifter i dag har ikke nettside, og de som har, har en ganske utdatert nettside eler nettbutikk. Mitt mål er å utvikle profesjonelle samt engasjerende nettsider og nettbutikker for b2b markedet med fokus på brukervennlighet samt inntektsgenererende løsninger til markedets beste priser. Vi skal være best på kundeservice. Er ikke du fornøyd, er ikke vi fornøyd.

Alle kravene som ligger på selskapene kan bli vanskelig å oppfylle dersom virksomheter ikke har kompetansen eller gode løsninger på pass. Dette gjør Xpea Media i stand til å bistå bedrifter med digitale verktøy samt innovative løsninger som gir bedrifter en bekymringsfri hverdag på nett.

Det er åpenbart at digitalisering av forretningsprosessene er veien å gå, spesielt i 2020.

Secured by Xpea Media Security