Profesjonell nettløsning med fokus på brukervennlighet Alle våre nettsider leveres med responsivt web design, som betyr at nettsiden tilpasser seg alle digitale enheter som pc,mobil og nettbrett. xpea.no xpea.no xpea.no Trenger du ny nettside? | xpea.no - Oppdatert 2020 Vi legger stort fokus på brukervennlighet, slik at både du og dine kunder enkelt kan navigere dere enkelt og raskt gjennom nettsiden for å finne det de leter etter. Vi sørger også for at alle våre kunder får opplæring i hvordan de bruker nettsiden ved levering av sluttprodukt – Det er trossalt du som skal administere siden! Dersom du ønsker at vi skal administrere nettsiden for deg, kan vi gjøre det også mot et månedlig beløp.

Profesjonell nettside

Hvorfor trenger du en nettside?

Veldig få skjønner viktigheten av en profesjonell nettside. Vi lever i en digitalisert verden hvor nesten alt skjer over internett.

Viste du at over 75% som søker etter produkter og tjenester på internett skjer via telefon og at de som søker allerede har bestemt seg for å kjøpe spesifikt nettopp den varen eller tjenesten?

Nettsiden til din bedrift er bedriftens ansiktsutad i den digitale verden. Ser ikke nettsiden bra ut, er sannsynligheten svært liten for at potensielle kunder kjøper dine produkter å tjenester,og velger heller da og klikke seg vekk fra nettstedet ditt og kjøper fra konkurrenter isteden. Kjenner du deg igjen?

Skap et godt første inntrykk

Våre konsulenter hjelper deg å heve virksomheten din til neste nivå

MERKEVARE BYGGING STARTER HER

Ditt nettsted fungerer som en portal slik at kundene kan lære mer om din bedrift, samt innhente produktinformasjon å avgjøre om de ønsker og gjøre forretninger med deg.

En nettside er mer en bare en nettside. Vi lever i dag i en digitalisert verden, som betyr at vi heller ønsker og kjøpe de spesifikke produktene eller tjeneste på nett før vi eventuelt fysisk går til butikken og kjøper.

For at din bedrift skal lykkes, er markedsførings tjenester kritisk for at du skal nå dine mål og målgrupper. Mange selvstendig næringsdrivende innser ikke at det og investere i nettside samt digitale markedsførings tjenester kan føre til bemerkelsesverdig inntekt og suksess for sin virksomhet.

Planlegging

Våre konsulenter hjelper deg å heve virksomheten din til neste nivå

«IF YOU FAIL TO PLAN, YOU PLAN TO FAIL»

Profesjonell nettside skapes gjennom bevist og målrettet planlegging i likhet med planlegging av en profesjonell bedrift. Uten en plan, er det vanskelig og sette mål,uten mål oppnår man ikke suksess.

FACEBOOK ER IKKE NOK

Noen mener en Facebook-side er nok for online tilstedeværelse, eller at et skilt med telefonnummeret sitt vil generere samtaler, eller tradisjonelle e-poster alene vil hjelpe dem å selge produkter. Sannheten er at den eneste måten å begynne å markedsføre en bedrift på er ved å bygge et profesjonelt nettsted.

Ofte stilte spørsmål

Responsiv web design er en nettside som kan vises på alle skjermstørrelser, dvs pc,mobil og nettbrett. Elementene på siden vil automatisk strekkes, krympes eller flyttes for å tilpasses den tilgjengelige skjermplassen på et bredt utvalg av enheter. Vi lever i dag i en ekstremt digitalisert verden, og vi har derfor innført en regel at alle våre nettsider leveres med responsivt web design. Grunnen til dette er at flere og flere som søker etter produkter og tjenester relevant til din virksomhet bruker mobil. Da er det viktig at din nettside er optimalisert med et responsivt web design.

Ja, opplæring er inkludert i prisen. Opplæring samt innføring i publiseringsverktøyet gis i form av PDF dokument. På vårt kundepanel vil du i tillegg til dette finne nyttige tips og triks. Ønsker du klasseromsopplæring, kontakt oss for mer informasjon.

Du kan velge mellom forskjellige fakturaintervall: Hver måned, hver 3. måned, hver 6. måned , eller hver 12. måned.

Vi har alltid gratis support i 2uker etter lansering for å sikre at alt fungerer som det skal. Dersom det er ønskelig med kontinuerlig support gjelder egne priser drift & vedlikeholds avtaler.

Å utvikle en nettside er en svært lang og komplisert prosess. Alt avhenger av hvor omfattende og stort prosjektet er, samt hvor rask du som skal ha nettsiden kan levere tekst,bilder og eventuelt youtube filmer til oss. Leveringstid er normalt sett 1-8uker. Vi kan også levere på deadlines dersom det virkelig haster mot ekstra kostnad.

Det vi trenger fra deg er en beskrivelse på hvordan du vil at nettsiden skal se ut, hva som er viktig for deg og ha med i form av funksjoner og design, samt bilder og tekst du ønsker og ha med.

Pakkene vi har ute på nettsiden vår er standardiserte pakker med fast satt pris og innhold som mann får inkludert i kjøpet. Ønsker mann avanserte funksjoner ,implementering av API eller andre løsninger må vi først i samarbeid med deg utforme en komplett og detaljert beskrivelse av dine behov for å anslå nøyaktig pris.

Nei. Det er ingen skjulte kostnader.

Vi har erfaring innen de mest kjente CMS platformene som WordPress,Joomla,Drupal,Shopify og Magneto. Vi spesialiserer oss spesielt innen CMS plattformen WordPress. Vi kan også utvikle avanserte PHP nettsider
ettbutikker uansett behov.Din ide, vår kompetanse

Alle våre nettsider leveres ferdig on-page SEO optimalisert for best mulig synlighet.