home version 8 banner small

Lokal SEO

Lokal markedsføring er en viktig aspekt av en vellykket og omfattende internett markedsføringsstrategi. For virksomheter med flere steder eller selskaper som søker flere lokale kunder vil en tradisjonell tilnærming til SEO ikke være nok. Vi gjør din bedrift synlig lokalt når folk søker etter dine tjenester og produkter.

Markedsføring for et målrettet lokalt publikum krever sitt eget unike sett med strategier. Når det gjøres riktig, kan lokal søkemotoroptimalisering tillate bedrifter å forbedre sin merkevare, positivt engasjere seg i lokal samfunnet, øke kundelojaliteten og sikre høyere konverteringsfrekvenser.

førsteinntrykk

Lokal SEO

Implementering av en lokal SEO-kampanje er en av de første skrittene vi tar når vi starter en kundes online markedsføringsstrategi. Vi sikrer først at kundens nettsted er ordentlig og fullt indeksert av de store søkemotorene som bestemmer rangeringer, som innebærer å sende inn et XML-sitemap til plattformer som Google Webmaster.

Vi er spesialister på å optimalisere Google+ lokale bedriftssider med passende bilder, video, beskrivelse, og andre relaterte faktorer som kan få deg i toppen av søkeresultatet og tiltrekke deg svært målrettede kunder til din bedrift.

Lokale bedriftsliste oppføringer

Xpea Media innfører også klient oppføringer i en rekke Internett-kataloger som Trustpilot og Google+ Lokal for å øke bedriftsmarkedet til et betydelig lokalt nærvær. Vårt primære mål er å gjøre hver kundes selskap mer synlig og tilgjengelig lokalt. Internett bedrifts-katalog er nå den beste metoden for å nå begge disse målene.
lokal oppføring
lokal google annonsering

Betalt annonsering på søkemotorer

Lokal Betal-per-klikk er den raskeste måten å tiltrekke seg “klar til å kjøpe” prospekter til din lokale virksomhet og konvertere dem til gjentatte kunder.

Lokale PPC-annonser vises bare til folk som søker innenfor et svært begrenset geografisk område, hovedsakelig innen 80km radius fra butikken din eller kontoret.

Du får bare høy målrettet trafikk til nettstedet ditt, fra folk som er klare til å kjøpe akkurat nå. Det er ekstremt effektivt, billigere og gir positive resultater.

Ofte stilte spørsmål

Søkemotoroptimalisering er en svært omfattende og komplisert prosess. Ved hjelp av våre erfarne SEO konsulenter i Xpea Media er vi med på å utvikle en profesjonell og systematisk strategi for å påvirke synligheten til ditt nettsted i en søkemotors ubetalte resultater, ofte referert til som «naturlige», «organiske» eller «opptjente» søk. Når en nettside er rangert høyest i søkeresultatlisten, resulterer dette til flere besøkende til ditt nettsted, økt salg, nye leads og kunder. Viste du at rundt 75% av alle som søker etter varer,produkter eller tjenester søker etter varen via telefon og velger og klikke seg inn på kun top 5 lenker?Vi analyserer først et nettsted, etterfulgt av en trinnvis plan for å få nettsiden til å kommunisere søkeord mer effektivt med søkemotorer. Vårt ultimate mål er å få kundene våre til å generere flere besøkende og høyere konvertering av salg og leads. og ikke minst rangere din nettside blandt top 10.On-Page & Off-Page Optimization Målet med on og offpage optimalisering er å generere et tema som er i samsvar med målrettede søkeord. Søkemotoren er en robot, ikke et menneske … og derfor må du følge vår beviste prosess for å utdanne roboten slik at den bringer nettstedet ditt opp når potensielle kunder søker etter bestemte forretningsmessige søkeord.

Nye nettsteder tar lengre tid enn gamle nettsteder som allerede vises i toppresultater. Når kampanjen starter, vil vi gi deg en forventet tidslinje basert på teknisk nettstedanmeldelse og søkeord analyse. Vanligvis kan nye nettsider som ikke har eksistert mer en 0-6måneder bruke ca 6-12 måneder å øke rangeringen, mens etablerte nettsteder kan ta 5-8 måneder for å vise forbedringer. Vi utfører alltid whitehat SEO iht. til Google sine retningslinjer. Vi driver kun med 100% whitehat SEO.

Vi har et prosjektstyringssystem der kampanjene dine er konfigurert, komplett med individuelle oppgaver og milepæler. Vi sender deg rapport ukentlig for å vise hva vi faktisk gjør. Kontoadministratoren vil være i kontakt med deg via e-post, chat eller telefon ved eventuelle spørsmål vedrørende ditt prosjekt.

Xpea Media har faglærte SEO experter. Vi gir deg en kontoadministrator som vil være ansvarlig for å administrere SEO kampanjen din og sørge for at kampanjen er på rette spor til enhver tid. Kontoadministratoren vil være i kontakt med deg via e-post, chat eller telefon SEO er en lang prosess, og med vår kompetanse samt kraftige verktøy, hjelper vi deg og rangere på toppen i søkemotorer som Google.

Vi gjør regelmessige aktivitets oppdateringer, samt sender månedlige rangeringsrapporter for alle søkeordene vi jobber med. I tillegg gir vi også detaljert rapport om trafikk og nettstedbruk for å vise hvordan trafikkilden og konverteringene forbedres. Kontoadministratoren vil være i kontakt med deg via e-post, chat eller telefon ved eventuelle spørsmål vedrørende din kampanje.

Lokal markedsføring er en viktig aspekt av en vellykket og omfattende internett markedsføringsstrategi. For virksomheter med flere steder eller selskaper som søker flere lokale kunder vil en tradisjonell tilnærming til SEO ikke være nok.Markedsføring for et målrettet lokalt publikum krever sitt eget unike sett med strategier. Når det gjøres riktig, kan lokal søkemotoroptimalisering tillate bedrifter å forbedre sin merkevare, positivt engasjere seg i lokal samfunnet, øke kundelojaliteten og sikre høyere konverteringsfrekvenser.

Lokal SEO er en svært omfattende og komplisert prosess. Ved hjelp av våre erfarne SEO konsulenter i Xpea Media er vi med på å utvikle en profesjonell og systematisk strategi for å påvirke synligheten til ditt nettsted i en søkemotors ubetalte resultater, ofte referert til som «naturlige», «organiske» eller «opptjente» søk.Google Adwords – Google Annonsering (PPC) står for pay-per-click, en modell for internettmarkedsføring der annonsører betaler et gebyr hver gang besøkende klikker på deres annonse. I hovedsak er det en måte å kjøpe besøkende til nettstedet ditt, i stedet for å forsøke å “tjene” disse besøkene organisk. Google Adwords – Søkemotorannonsering er en av de mest populære former for Betal-per-klikk annonsering (PPC(. Det tillater annonsører raskt å by på annonseplassering i en søkemotors sponsede koblinger når noen søker på et søkeord som er relatert til deres forretningstilbud. Når en nettside er rangert høyest i søkeresultatlisten, resulterer dette til flere besøkende til ditt nettsted, økt salg, nye leads og kunder. Viste du at rundt 75% av alle som søker etter varer,produkter eller tjenester søker etter varen via telefon og velger og klikke seg inn på kun top 5 lenker?

Secured by Xpea Media Security