Hvorfor er det viktig og velge riktig web hosting selskap?

webhosting xpea.no

Når du ser etter web hosting, vil du selvsagt finne de beste selskapene som tilbyr det du trenger for ditt nettsted billigst mulig. Dette kan til tider være vanskelig da det er mye å holde styr på under oppstart av nyetablert bedrift eller generelt når du driver din egen bedrift.

Med hjelp av vår guide får du en enkel oversikt over ulike web hosting planer som kan passe perfekt for nettstedet ditt.

Vi har lang erfaring med disse selskapene og det er derfor vi anbefaler dem for våre kunder.

Alle disse selskapene har en ting til felles. De tilbyr 99,9% nede tid som vil si at serveren demmes så og si aldri er nede. For bedrifter som driver eller har ønsket om å anskaffe seg nettside som har mye trafikk er dette særdeles viktig og ta i betraktning.

Når du tar deg tid til å velge et pålitelig web hosting, sikrer de at deres nettsted forblir tilgjengelig og trygt til enhver tid. De fleste bedriftseiere forstår verdien av å skape kvalitets webinnhold, og de begynner endelig å forstå betydningen av å utvikle et nettsted som er responsivt. Men den svært viktige prosessen med å velge et pålitelig web hosting  selskap blir ofte ignorert.

Når bedriftseiere tar seg tid til å velge pålitelig web hosting selskap, sikrer de at deres nettsider forblir tilgjengelige og trygge til enhver tid. Tilfeldigvis velger samtlige web hosting , basert på noe som prissetting alene, det kan føre til  katastrofale resultater.

Velge feil web hosting

Det er over 30 000 nettsider hacket hver dag,mange av de store selskapene. Det finnes ingen perfekt løsning for å hindre hacking. Et anerkjent og pålitelig web hosting vil utføre regelmessig sikkerhetskopiering av dataene dine til en sikker og ekstern server, bare hvis det er et sikkerhetsbrudd, og du mister dataene dine.

Når nettstedet ditt er nede, er det som å ha døren til din butikk låst. Kundene dine kan ikke gå inn i butikken din for å handle, og du kan ikke tjene penger. Nettsteder er laget for å tillate kundene å handle 24 timer i døgnet. Dette skjer ikke hvis nettstedet ditt er utilgjengelig. I august 2013, mistet Amazon $ 66.240 per minutt da nettsiden gikk ned i mer enn 30 minutter.

Sikkerhetsbrudd og tapte inntekter er bare begynnelsen på dine problemer. Nettsteder som har lange nedetider, ser ofte en dråpe i søkeresultatene sine. Hvis nettstedet ditt er nede, kan det gode innholdet på din nettside slutte og få tilgang til og bli indeksert av søkemotorene. Dette kan ha en negativ innvirkning på nettstedets søkerangeringer.

Slik unngår du problemer med web hostingen din

Her er 10 tips som vil hjelpe bedriftseiere velge riktig web hosting; Unngå feil som kan skape store problemer senere.

1. Hvilken type web hosting du trenger

Å forstå bedriftens behov kan bidra til å begrense dine hosting alternativer. Hvis du planlegger å bygge et nettsted som inneholder video blogging, 24-timers live streaming og muligheten for besøkende til å registrere og laste opp egne videoer, vil nettstedet kreve flere funksjoner enn noen som bare bruker nettstedet som et virtuelt CV. Nettsteder som mottar mye daglig trafikk vil sannsynligvis ikke fungere godt på en delt server, fordi disse serverne er utformet for å imøtekomme mange små nettsteder med begrensede krav.

2. Velg riktig hostingpakke

Mange små bedrifter vender seg til delt hosting som en måte å spare penger på, men med den mindre prislappen kommer en større risiko for langsomme nettsider responstider. Sakte nettsteder slår kunder bort. Et alternativ som en Virtual Private Server (VPS) er litt dyrere, men det gir en raskere webkvalitet med høyere kvalitet og gir en bedre kundeopplevelse.

3. Les andre sine vurderingen av web hosting selskapet.

Se anerkjente nettsteder når du gjør undersøkelser om pålitelighet og omdømme for web hosting. Å undersøke et web hosting firma gjennom tredjepart vurderinger er svært nyttig for å oppdage eventuelle konsekvente problemer eller vedvarende klager fra nåværende eller tidligere brukere. Vær oppmerksom på hvordan selskapet reagerer på klager, hvis selskapet reagerer i det hele tatt. Dette vil gi deg en ide om hvordan selskapet håndterer ulykkelige kunder.

4. Få den riktige mengden båndbredde

Mens de fleste nye nettsteder ikke bruker mye båndbredder, er det viktig å legge rom for vekst. Pass på at web hosting du velger, ikke låser deg inn i en viss mengde båndbredde og belaster deg ekstra gebyrer hvis du må revidere hostingplanen din senere.

Beslektet artikkel: 4 ting som vil ha stor innvirkning på ytelsen til nettstedet ditt i 2016

5. Ikke bli sittende fast på pris

Når du er en ny bedriftseier med et begrenset budsjett, kan web hosting som tilbyr den laveste prisen, være veldig fristende. Som cliché som det høres, husk: du får det du betaler for. Den billigste prisen kan bare resultere i sakte servere, dårlig kundeservice, konstant nedetid og en tilknytning til tusenvis av uprofesjonelle nettsider som du ville være flau for å dele med bestemoren din.

6. Les vilkårene for bruk

Les vilkårene for bruk. Ikke bare skum gjennom dem. Les dem. De fleste aksepterer vilkårene for bruk uten å lese nøyaktig hva de signerer. Jeg har gjort det. Vi har alle gjort det. Slutte å gjøre det Servicevilkårene inneholder vanligvis tilbakebetalings politikken, som kan være greit å vite senere.

7. Test kundesupport

Når du undersøker web hosting selskaper, se alltid etter en måte å kontakte kundesupport. Kan du finne en rask og enkel måte å kontakte dem via e-post, online-chat eller 24/7 telefonstøtte?

8. Bli Kjent med sikkerhetskopierings planen

Det spiller ingen rolle om hvorfor nettstedet ditt er nede, eller hvorfor du har mistet nettstedets data. Du må vite om web hosting du velger, har en reserveplan som hjelper deg med å gjenopprette bare i tilfelle. Spør dem: «Hva er planen, Stan?» Hvis du ikke er komfortabel med svaret, vet du hva du trenger å gjøre.

9. Spør om sikkerhetsfunksjoner

Sikkerhetsbrudd kan skje enhver bedrift, uavhengig av hvor bra sikkerhet du har. Det finnes alltid en, eller en gruppe som er et steg forran de som utvikler sikkerheten og derfor lett kan hacke. Sørg for at web hosten din kan gi Secure Sockets Layer for å beskytte kundens private informasjon. Dette er en viktig funksjon ved å gi kunder trygge transaksjoner, og det bør være en funksjon som tilbys av web hosting selskapet.

10. Unngå den nye fyren som ikke kan håndtere vekst

Mange ganger tilbyr nye selskaper lave priser i håp om at de vil gjøre opp for det med en stor tilstrømning av kunder. De fleste nye web hosting firmaene er ikke godt nok rustet til å administrere mange klientene samtidig. Det er best å holde fast med et mer etablert selskap som kan håndtere vekst uten å ødelegge kundenes opplevelse.

Når web hosting selskaper opplever vekst for raskt og de ikke har ressurser til å håndtere det, skaper det problemer for bedriftseiere som nedetid, treg sidebelastning, tapte inntekter og negative effekter på søkrangeringen.

Konklusjon

Web hosting selskapet ditt er hjernen bak hele nettsiden din. Har du dårlig web hosting, har du dårlig nettside. Finn ut hva dine behov er, les kontrakten, utforsk selskapet og spør om sikkerhetsrutiner samt hva som vil skje dersom deres selskap blir hacket.

Secured by Xpea Media Security