8 grunner for at din bedrift trenger profesjonell nettside

tab1

I likhet med andre små og mellomstore bedrifter, tror du kanskje at din bedrift ikke har nytte av et profesjonelt nettsted.

Kanskje du syns at det og anskaffe seg en nettside for din bedrift er for dyrt, og for mye arbeid? Disse 8 grunnene viser deg hvorfor akkurat din bedrift trenger en profesjonell nettside, uavhengig om du er små,medium eller stor bedrift.

1. Små og mellomstore bedrifter anskaffer seg troverdighet blant sine potensielle og eksisterende kunder.

I dag, bruker flere og flere Internett til å søke etter produktene eller tjenestene de trenger. Småbedrifter vil få troverdighet ved å ha en nettside. Uten en, vil potensielle kunder gå til konkurrenter som allerede har en nettside. Hvis du allerede har en nettside, som du kanskje har laget selv som ikke ser profesjonelt ut er sannsynligheten stor for at dine kunder får et veldig dårlig første inntrykk og heller velger og krysse seg ut av din nettside og velger noen andre.

Det og ha et profesjonelt designet vil gi bedriften et profesjonelt førsteinntrykk som vil føre til at både eksisterende og potensielle kunder øker tilliten som igjen kan føre til at din bedrift får en bemerkelsesverdig inntektsøkning. For hjemme-baserte virksomheter, er dette spesielt gunstig og anskaffe seg en nettside da du kanskje ikke har en butikk du eier for å reklamere for produkter eller tjenester du tilbyr.

2. En nettside kan føre til bemerkelsesverdig inntekt.

Som eier av en liten bedrift tenker du sannsynligvis at du ikke har råd til en profesjonell nettside, men det du faktisk ikke har råd til er å la vær og anskaffe en. Selv om kostnadene med å designe et nettsted varierer, vil du allikevel inn tjene det du har investert i det og faktisk få deg en nettside. En nettside kan koste alt fra 8,000 – 100,000 kr avhengig av hvordan type funksjoner samt avansert nettside du trenger.

3. Det gir dine kunder mulighet til å holde seg oppdatert med salg,kampanjer samt nye produkter og tjenester du tilbyr.

Tenk på nettsiden din er en brosjyre eller en katalog. Det er mye lettere og raskere og oppdatere informasjon om dine produkter og tjenester på nettsiden enn og printe ut og lage materiellet. En nettside er en kostnadseffektiv måte og la dine kunder vite om nye produkter og tjenester,kommende arrangementer,spesielle kampanjer eller andre nye service du tilbyr iforhold til reklame som raskt vil bli utdatert. Nettsiden din lar deg utgi nåværende informasjon samt nyheter.

4. Nettsiden din er alltid tilgjengelig.

Et nettsted er tilgjengelig for både eksisterende og potensielle kunder hele døgnet 365 dager i året. Dette gir dem tilgang til dine produkter og tjenester når butikken eller kontoret er stengt. Med dagens travle livsstil, er dette ekstremt viktig for kundene for at de skal foreta et kjøp på nett.

5. En hjemmeside gjør det mulig å målrette et bredere marked.

Enten du levere produkter eller tjenester, vil nettstedet gi en alternativ plassering for å selge dem. Som en forhandler, er en nettbutikk et flott sted å selge produktene dine til et bredere marked, selv tjenester kan gjøres tilgjengelig globalt. Tror du ikke at du vil være i stand til å selge produkter eller tjenester på nettet? Ikke glem at tilogmed biler og hus selges på nett!

6. Det gir deg mulighet til å presentere ditt arbeid.

Uansett hvilken type virksomhet du er i, er en nettside et flott sted å vise frem arbeidet ditt. Ved å inkludere en portefølje eller bildegalleri, samt attester om arbeidet ditt, kan du vise hva som gjør din virksomhet unik.

7. En nettside sparer deg tid og mindre stress.

Det og dele informasjon til dine kunder tar tid, enten det er på telefon, ansikt til ansikt, i en brosjyre eller på e-post. Med en elektronisk katalog kan du gi mye informasjon om dine produkter og tjenester. Når nettstedet er oppe og går, er den tilgjengelig for dine kunder på ubestemt tid, noe som sparer deg for tid. Og hva er tid? Tid er penger!

8. Kundeservicen forbedres.

Kanskje du selger miljøvennlige produkter og ønsker å dele tips om hvordan du kan resirkulere, eller kanskje du er en regnskapsfører og ønsker å gi kundene råd om hvordan de kan forenkle sine boksføringskikk. Ved å inkludere en FAQ side, og legge til artikler eller laste nyhets brev for å svare på alle dine kunders spørsmål du kan holde dem up-to-date. Hvilken bedre måte finnes det for å gi dem verdiøkende tjenester enn ved å dele informasjon på nettstedet ditt.

Er du ute etter profesjonell nettside,nettbutikk eller rett og slett ønsker og gi din eksisterende nettside et ansikts løft?

Naviger deg til våre referanser for å se tidligere web design, redesign, tilpasninger og nettbutikker eller kontakt oss for et uforpliktende tilbud.

Secured by Xpea Media Security