home2 img 04

E-post markedsføring

E-postmarkedsføring markedsfører direkte en kommersiell melding til en gruppe personer som bruker e-post. I sin bredeste forstand kan hver e-post sendt til en potensiell eller gjeldende kunde betraktes som e-postmarkedsføring. Det innebærer vanligvis å bruke e-post for å sende annonser eller oppfordre til salg eller donasjoner, og er ment for å bygge lojalitet,tillit eller merkevarebevissthet.

Nyhetsbrev xpeamedia.no

Unike nyhetsbrev

Vi designer unike e-post markedsførings design som vekker interesse hos mottaker av eposten. Designet ditt er garantert å se fantastisk ut i hver innboks, på alle enheter. Hele formålet med en e-post markedsføringskampanje er og innhente mersalg, distribuere nyheter og ikke minst generere klikks.

A/B Split Testing

A / B Split Testing hjelper deg med å forstå abonnentprefenarser, få innsikt i kampanjesuksess, og effektivt spore kampanjer over tid. Split testing vil identifisere beste praksis for ditt unike publikum. Her justerer vi kampanjene, og finjusterer konverteringsfrekvensen for best mulig optimalisering av kampanjen.
A/B Split testing xpeamedia.no
Spor kampanjer & Overvåk rapporter xpeamedia.no

Integrering av betalingsløsninger

Sporing av e-postkampanjens ytelse er enklere med RLdesigns Consulting sin programvare. Du kan lett få innblikk i hvor mange mottakere som åpnet e-posten din, hvor mange e-postmeldinger som ble sendt og klikk gjennom statistikk. RLdesigns Consulting tilbyr en rekke måter å analysere og tolke kampanjeytelsen din med diagrammer og data for å forbedre kampanjene dine.
Secured by Xpea Media Security