E-handel Markedsføring

E-handel markedsføring er praksisen med å lede online shoppere til et e-handelsnettsted og overtale dem til å kjøpe produktene eller tjenestene direkte på nettet.

For å oppnå en vellykket e-handelsmarkedsføring kampanje er det relativt viktig at markedsføringsbyrået du velger og jobbe med innehar kompetansen som kreves for å oppnå topp resultater. Da er det viktig at de har stor kunnskap innen søkemotoroptimalisering,betaling per klikk markedsføring, markedsføring av sosiale medier og ikke minst kompetansen innen annonsering generelt for å nå toppen av søkeresultatene på søkemotorer samt for best mulig konvertering av besøkende til kunder.

Søkemotoroptimalisering xpeamedia.no

Søkemotoroptimalisering

Søkemotoroptimalisering, bedre kjent som SEO, er en av de mest kritiske delene av e-handelsmarkedsføring. Den er basert på google sine spesielle algoritmer som analyserer forekomstene av bestemte søkeord på nettstedet ditt. Fordi brukere navigerer på Internett gjennom søkemotorer som Google, spiller disse resultatene en stor rolle i suksessen til nettstedet ditt. En god SEO-kampanje kan plassere nettbutikken din på toppen av Google-rangeringen.

Betalt annonsering (PPC)

Betal-per-klikk-annonsering er en kosteffektiv metode for og raskt kunne publisere tjenestene og produktene ditt firma tilbyr på internett. Google Adwords er et kraftig verktøy som raskt gjør deg tilgjengelig på søkemotorer mot et budsjett du selv ønsker og benytte deg av pr dag. Her betaler du ikke for selve annonsen, men kun når besøkende klikker på annonsen som fører dem videre til ditt nettsted.
betalt annonsering (PPC) xpeamedia.no
sosiale medier markedsføring

Sosiale medier markedsføring

Sporing av e-postkampanjens ytelse er enklere med RLdesigns Consulting sin programvare. Du kan lett få innblikk i hvor mange mottakere som åpnet e-posten din, hvor mange e-postmeldinger som ble sendt og klikk gjennom statistikk. RLdesigns Consulting tilbyr en rekke måter å analysere og tolke kampanjeytelsen din med diagrammer og data for å forbedre kampanjene dine.
Secured by Xpea Media Security