Komplett drift og vedlikeholdsløsning

Felles for alle nettsider og nettbutikker er at det må vedlikeholdes regelmessig etter lansering. Uansett om du trenger støtte for administrasjonssystemet,sikkerhet,oppdateringer eller rett og slett bare ha profesjonell hjelp for å utføre de daglige oppgavene for vedlikehold, kan våre eksperter gi deg all den støtten du trenger for å ha en velfungerende og operativ nettside.

Vi holder nettstedet ditt oppdatert, sikkert, operativt, og feilfritt. Vi overvåker oppetid og ytelse, inkludert daglig sikkerhetskopiering og timeovervåking. Vi kan også konsultere, planlegge og strategisere med deg basert på det som ikke fungerer bra for webområdet ditt, fra ødelagte koblinger til utdatert innhold for å gjøre større oppdateringer og til og med revidere det etter behov. Vi tilbyr komplett nettside drift innen vedlikehold og redigering.

SIKKERHETSKOPIERING

For å ha en trygg nettside må man ta regelmessig backup av filer, database, maler, opplastinger og utvidelser.

FOREBYGGING AV SPAM

Vi administrerer kommentarer som blir publisert av besøkende, og blokkerer uønskede meldinger som gjentatte ganger blir lagt ut på din nettside.

TESTING AV FUNKSJONALITET

Grundig og regelmessig testing av alle funksjonene som for eksempel kontaktskjema, søkefunksjon, handlekurv og innloggingsfunksjon.

OPPDATERING AV RAMMEVERK

Laste ned og oppdatere siste versjon av rammeverket for å beskytte deg mot sikkerhetshull.

FOREBYGGING AV HACKING

Levere komplette og fullverdige løsninger, som inkluderer alle deler av sikkerheten for å gi deg en bekymringsfri hverdag.

OPPDATERING AV FUNKSJONER

Laste ned nødvendige oppdateringer for wordpress plugins slik at du alltid er oppdatert og kan gi dine kunder en bedre nettside opplevelse.

ENDRING AV UTSENDE

Legge til, fjerne elementer, eller redigere webside-oppsett.

REDIGERING AV INNHOLD

Vi kan legge til, fjerne eller redigere innhold. Innholdet kan bestå av nyheter, nye sider, lenker, tekst,filmer eller bilder.