Facebook annonsering | xpeamedia.no - Oppdatert 2020

Betalt annonsering øk salg, skap et rykte!

Med annonsering på Facebook eller Google er det enkelt å finne de rette personene, fange oppmerksomheten deres og oppnå gode salgsresultater. Alle bruker i dag Facebook samt Google. Øk salg, få målrettet kunder og skap et rykte for din virksomhet!

Med betalt annonsering kan du nå et stort antall målrettet publikum som er interessert i nettopp det du driver med, selger eller tilbyr.

hvorfor bruke facebook annonsering

Hvorfor bør du benytte betalt annonsering?

Få flere kunder

Uansett om du ønsker å tiltrekke nye besøkende til nettstedet ditt, øke omsetningen på nettet, få flere til å ringe deg eller sørge for at kundene kommer tilbake, kan du bruke Facebook eller Google annonsering.

Nå frem til de riktige personene på riktig tidspunkt

Sørg for at folk finner bedriften din på Facebook samt Google i det øyeblikket de søker etter det du tilbyr.

Annonsér globalt eller lokalt

Du kan målrette annonsene dine mot kunder i bestemte land, områder eller byer – eller innenfor en viss radius fra bedriften eller butikken din.

Hvor mye koster det å bruke betalt annonsering?

Velg målsetting – eksponeringer, konverteringer – og betal for kun det

Du forteller Xpea Media hvor mye du vil bruke på annonsering. Deretter utvikler vi en strategi som vil maksimere og optimalisere kampanjen for best mulig klikkfrekvens for det beløpet. Uansett budsjett, er vi villig til å hjelpe deg med facebook samt Google annonsering mot et fast månedlig beløp.

Merk: Noen typer avanserte annonser krever et minimumsbeløp for å fungere. Du blir varslet om dette når når vi oppretter dem.

Du velger selv budsjettet

Du angir selv budsjettet ditt. Det innebærer at kostnadene avhenger av hva du ønsker å oppnå med annonseringen. Enkelte bedrifter bruker titusenvis av kroner i måneden, mens andre nøyer seg med noen hundre kroner.

hvor mye koster det å annonsere på facebook
facebook kampanje

Full kontroll over kampanjene

Start og stopp når du vil

Du forplikter deg ikke til noe. Du kan når som helst gjøre justeringer i kampanjen din, sette den på pause eller avslutte den – helt gebyrfritt.

Fleksible priser

Du angir annonsebudsjettet – et totalbeløp du vil bruke daglig eller i løpet av kampanjen. Du kan når som helst endre dette beløpet. Du angir også et bud – det maksimale beløpet du er villig til å betale når noen ser annonsen din eller utfører ønsket handling.

Resultater i sanntid

Våre målingsløsninger er organisert etter Mål resultatene for rekkevidde, frekvens, målretting og ulike typer enheter for å forstå og optimalisere hvordan du når ut til publikummet ditt.

Måter å betale på

Du kan enten bruke ditt eget bankkort eller overføre ønsket budsjettet til oss. Vi gjør det enkelt for deg å velge det som passer best for deg.

Ofte stilte spørsmål

Vi har et prosjektstyringssystem der kampanjene dine er konfigurert, komplett med individuelle oppgaver og milepæler. Vi sender deg rapport ukentlig for å vise hva vi faktisk gjør. Kontoadministratoren vil være i kontakt med deg via e-post, chat eller telefon ved eventuelle spørsmål vedrørende ditt prosjekt.

Vi oppretter Google Adwords konto for deg dersom du ikke har det, og vi utarbeider en plan sammen med deg om hvor mye budsjett du ønsker og bruke på annonsering. Når strategien er utviklet og planen er avsatt, vil annonsen din bli synlig i google sin søkemotor umiddelbart etter innleggelse av budsjettet.

Vi gjør regelmessige aktivitets oppdateringer, samt sender månedlige rangeringsrapporter for alle søkeordene vi jobber med. I tillegg gir vi også detaljert rapport om trafikk og nettstedbruk for å vise hvordan trafikkilden og konverteringene forbedres. Kontoadministratoren vil være i kontakt med deg via e-post, chat eller telefon ved eventuelle spørsmål vedrørende din kampanje.

Google Adwords – Google Annonsering (PPC) står for pay-per-click, en modell for internettmarkedsføring der annonsører betaler et gebyr hver gang besøkende klikker på deres annonse. I hovedsak er det en måte å kjøpe besøkende til nettstedet ditt, i stedet for å forsøke å «tjene» disse besøkene organisk. Søkemotorannonsering er en av de mest populære former for PPC. Det tillater annonsører å by på annonseplassering i en søkemotors sponsede koblinger når noen søker på et søkeord som er relatert til deres forretningstilbud.

Søkemotoroptimalisering er en svært omfattende og komplisert prosess. Ved hjelp av våre erfarne SEO konsulenter i Xpea Media er vi med på å utvikle en profesjonell og systematisk strategi for å påvirke synligheten til ditt nettsted i en søkemotors ubetalte resultater, ofte referert til som «naturlige», «organiske» eller «opptjente» søk.Google Adwords – Google Annonsering (PPC) står for pay-per-click, en modell for internettmarkedsføring der annonsører betaler et gebyr hver gang besøkende klikker på deres annonse. I hovedsak er det en måte å kjøpe besøkende til nettstedet ditt, i stedet for å forsøke å “tjene” disse besøkene organisk. Google Adwords – Søkemotorannonsering er en av de mest populære former for Betal-per-klikk annonsering (PPC(. Det tillater annonsører raskt å by på annonseplassering i en søkemotors sponsede koblinger når noen søker på et søkeord som er relatert til deres forretningstilbud. Når en nettside er rangert høyest i søkeresultatlisten, resulterer dette til flere besøkende til ditt nettsted, økt salg, nye leads og kunder. Viste du at rundt 75% av alle som søker etter varer,produkter eller tjenester søker etter varen via telefon og velger og klikke seg inn på kun top 5 lenker?

Xpea Media har faglærte Google Adwords konsulenter. Vi gir deg en kontoadministrator som vil være ansvarlig for å administrere kampanjen din og sørge for at kampanjen er på rette spor. Kontoadministratoren vil være i kontakt med deg via e-post, chat eller telefon. Vi endrer enkelt ønsket dagsbudsjett alt etter dine ønsker.

Xpea Media har faglærte Facebook konsulenter. Vi gir deg en kontoadministrator som vil være ansvarlig for å administrere kampanjen din og sørge for at kampanjen er på rette spor til enhver tid. Kontoadministratoren vil være i kontakt med deg via e-post, chat eller telefon. Vi endrer enkelt ønsket budsjett alt etter dine ønsker.

Secured by Xpea Media Security